Hembesök; Hur går det till? - Bronziér By Imper

Hembesök; Hur går det till?

Bokning

Du bokar in din bronzing hos oss via BokaDirekt. Du får ett bekräftelsemail med all viktig info inför och efter din bronzing. Vi kontaktar dig för mer info, om det finns hiss/trappor etc.

På plats

Vi kommer hem till dig med allt som behövs inför behandlingen. Här krävs det att du har en bra planerad yta för ett tält samt nära till eluttag. Du behöver självklart inte bo hur stort som helst, lägenhet eller hus går bra vilket som. Är du osäker på huruvida det får plats så kontakta oss. Du behöver inte vara orolig för några missfärgningar i ditt hem då vi använder en utsugningsfläkt för all överskottsvätska.

Längd

Själva behandlingen i sig tar max 15min. Räkna dock med totalt 45 min för uppställning av jobbstationen, genomgång av behandlingen, viktig eftervård samt att Du ska torka.

Efter

Efter själva sprayningen så ska Du som kund få lov att torka. Under den tiden så packas jobbstationen med tält ner och städas. Innan vi lämnar så går vi igenom dina individuella skötselråd för ett så bra resultat som möjligt!

Tips!

Passa på att boka in Er flera stycken samtidigt. Dels så är det mer fördelaktigt för Er då Ni får ta del av ett bättre pris samt att det är en rolig grej att göra tillsammans.

Betalning

Betalning sker via swish, kort eller klarna. Du har även möjlighet att betala via Faktura med 14 dagars betalningsvillkor.

Tillbaka till blogg