Varför Bronziér

Specialisering
Bronziér är specialister inom spraytan. För att kunna ge Dig den absolut bästa upplevelsen.

Lång & Gedigen Kunskap

Sedan starten 2019 har Alexandra kontinuerligt fortsatt att utbilda sig inom Spraytan. Flera vidareutbildningar och research senare etablerades Göteborgs första & Heltäckande Bronzing Studio.

100% Individanpassat

Vi är unika och ensamma i branschen i Sverige att erbjuda Er helt individanpassade spraytans. Med stor förståelse och bred kunskap kring färglära samt kopplingen mellan undertoner i hud och vätskor kan vi stolt titulera oss som experter inom vårat område.

Veganskt & Cruelty Free

Då Alexandra själv är vegan så kan även Ni vara helt säkra på att alla produkter samt material som används är även det, veganskt och aldrig testat på djur.

ALLA är välkomna

HBTQIA+ vänligt - Hijabi vänligt. Alla är välkomna att boka bronzing eller gå en utbildning hos Bronziér. Vi på Bronziér är ett safe space som jobbar stenhårt för inkludering av alla kroppstyper, alla könstillhörigheter, åldrar & alla hudfärger. Då Alexandra själv är vegan så är alla produkter noga utvalda för att få platsa hos Bronziér. Vi jobbar endast med ledande märken inom branschen med schyssta villkor för alla. Vi tar avstånd från rasism och diskriminering i all form.

 

BOKA DIN BEHANDLING HÄR

  • INTRESSEANMÄLAN GLOW & GROW

    Är du intresserad av att veta mer kring kursen? Fyll i din email nedan så kontaktar vi dig. Notera att denna kurs enbart är för Dig som redan innehar en grundutbildning i Spraytan.

    NU TILL ETT EARLY BIRD PRIS - ANMÄLAN STÄNGS 5/2 - BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

INTRESSEANMÄLAN GLOW & GROW