Njut av Din Strålande Bränna: När Är Spraytan som Snyggast och Hur länge håller spraytan? - Bronziér By Imper

Njut av Din Strålande Bränna: När Är Spraytan som Snyggast och Hur länge håller spraytan?

En spraytan är inte bara ett sätt att få en vacker solbränna utan också ett konstverk som kräver lite eftertanke för att uppnå det bästa resultatet. Om du har investerat i en professionell spraytan-behandling eller planerar att göra det, är det viktigt att veta när din bränna kommer att vara som mest imponerande och hur du kan förlänga dess livslängd. Här är några tips för att få ut det mesta av din solkyssta look:

När är Spraytan som Snyggast?

  1. Efter Första Duschen: Efter att du har fått din spraytan, är det rekommenderat att vänta allt mellan 1-8 timmar innan du duschar för att låta färgen sätta sig ordentligt. Hur länge du ska vänta med att duscha beror på din Spraytan artist rekommendation. Hos Bronziér är det alltid helt individanpassat, vilket är unikt i Göteborg. Efter den första duschen kommer överskottsfärgen att sköljas av och du kan uppfatta att du inte har fått så mycket färg. Från det att man sprayar så tar det 24H för Spraytanen att helt utvecklas.

  2. Under de Första Dagarna: Dagen efter din efter appliceringen kommer din bränna att vara som mest intensiv. Färgen kommer att nå sin högsta mättnad och ge dig den solkyssta glöden du önskar.

  3. När den har Stabiliserats: Efter de initiala dagarna kommer din spraytan att stabiliseras och se mer naturlig ut. Detta är en bra tidpunkt om du föredrar en subtilare bränna. Resultatet kommer fortfarande att vara vackert, men färgen kommer att vara något mildare än de första dagarna. Rekommendation är att du gör din spraytan två dagar innan du önskar vara brun så att spraytanen kan utveckla sig i lugn och ro och du hinner även ta en tvåldusch.

Hur Länge Håller en Spraytan?

  1. Genomsnittlig Livslängd: En typisk spraytan håller i genomsnitt mellan 4-10 dagar. Hur länge färgen varar beror på flera faktorer, inklusive din hudtyp, hur väl du har preppat huden innan, hur väl du tar hand om din spraytan, hur ofta du duschar, använder hudvårdsprodukter och aktiviteter som kan påverka färgens hållbarhet.

  2. Eftervård: För att förlänga livslängden av din spraytan, undvik långa varma duschar, skrubba inte huden för hårt och använd en fuktgivande kräm dagligen. Det är viktigt att den fuktgivande krämen är anpassad för spraytan, och inte innehåller alkohol, sls, parfym. Att hålla huden återfuktad är nyckeln till att bibehålla en jämn och långvarig bränna.

  3. Undvik Klorerat Vatten: Simning i klorerat vatten kan påskynda avfärgningen av din spraytan. Om möjligt, undvik dopp i pooler och jacuzzis för att förlänga hållbarheten.

Summering:

Din spraytan kommer att vara som mest imponerande under de första dagarna efter appliceringen, och du kan förvänta dig att njuta av den vackra brännan i cirka 5-10 dagar. Genom att följa eftervårdsråd och undvika aktiviteter som kan påverka färgens hållbarhet kan du maximera resultatet och fortsätta stråla med din solkyssta look. Använder du spraytan anpassade produkter så kan din spraytan hålla i upp till 14 dagar och fint fadea bort.

Så, låt inte din solbränna vara en kortvarig njutning – följ dessa tips och njut av den strålande hyn längre än någonsin tidigare!

Tillbaka till blogg