Skötselråd Spraytan - Bronziér By Imper

Skötselråd Spraytan

24 TIMMAR INNAN BEHANDLINGEN

Alla andra skönhetsbehandlingar såsom naglar, vaxning, hår etc ska vara gjorda minst ett dygn innan du gör spraytan. Scrubba din hud noga 24tim innan behandling för att få bort eventuella döda hudceller som kan förhindra ett fint & jämnt resultat. Använd gärna hamam handske. Att scrubba med handduk är INTE att scrubba ordentligt, det tar inte bort döda hudceller. Smörj in kropp med återfuktande kräm. OBS! Ej dove.

SAMMA DAG SOM BEHANDLINGEN

Samma dag som behandlingen så sköljer du av kroppen i duschen på morgonen utan duschtvål/shampoo/balsam, du har heller ej smink/deo/parfym på kroppen. Har du duschat med tvål eller har andra produktrester på kroppen så finns risken att dessa skapar en barriär så att din bronzing ej blir som önskat. Planera inte in något efter din tan, hem och chilla i soffan!

 

DAGEN EFTER BEHANDLINGEN OCH FRAMÅT

Ha på dig lösa, oömma och mörka kläder. Skippa bh samt smycken som kan lämna märken. Du duschar enligt rekommendation från din bronzing artist. Detta är viktigt att följa för önskat resultat. Detta varierar beroende på hudton/typ samt önskemål. Ingen är den andra lik. Undvik att svettas 24tim efter din behandling. Detta då det tar 24tim för din spraytan att bli helt färdig utvecklad, om du duschar/badar/svettas innan det så finns det stor risk att du får ett ojämnt resultat. Återfukta din kropp minst 2ggr/dag för ett så långt och jämnt resultat som fadear bort fint. Desto torrare du är eller slarvar finns risk för krackelering av spraytanen samt att du blir fläckig.

Tillbaka till blogg