Vad är Spraytan? - Bronziér By Imper

Vad är Spraytan?

Vem älskar inte känslan av en solkysst hy? Att uppnå den perfekta brännan kan dock vara en utmaning, särskilt när vi blir alltmer medvetna om solens skadliga effekter på huden. Här kommer spraytan till undsättning som den ultimata lösningen för att uppnå en vacker solbränna utan att utsätta sig för farliga UV-strålar. Om du är i Göteborg och letar efter den bästa spraytanen, behöver du inte leta längre – Välkommen till Bronziér!

Vad är Spraytan?

Spraytan, även känd som airbrush-tanning eller sunless-tanning, är en revolutionerande metod för att få en solbränna utan att behöva exponera huden för solens skadliga strålar. Istället för att utsätta sig för UV-ljus i solariet eller under den brännande solen, appliceras en specialdesignad brun-utan-sol-lösning jämnt över huden. Spraytan är en kosmetisk behandling där en lösning med aktiva ingredienser, såsom DHA (dihydroxyacetone), appliceras på huden för att skapa en solbränd effekt. Resultatet? En naturlig och strålande solbränna som varar i dagar och får dig att se ut som om du just kommit tillbaka från en tropisk semester. 

Hur Fungerar Det?

Spraytan-processen är enkel men effektiv. Jag, en erfaren spraytan tekniker och expert applicerar Spraytan vätska över din kropp med hjälp av en speciell maskin. Lösningen innehåller vanligtvis det aktiva ämnet dihydroxyacetone (DHA), som reagerar med de yttersta lagren av din hud och ger den en vacker solbränna. Processen tar bara några minuter och är helt smärtfri.

Tillbaka till blogg