ONLINEKURS - GLOW & GROW

onlinekurs spraytan sverige
Vill du skapa en mer lönsam Spraytan business? Att våga ta mer betalt och således tjäna mer pengar och få bättre självförtroende på vägen?
Då har du kommit rätt.

I online kursen GLOW & GROW så kommer vi att prata om allt ifrån strategisk prissättning, merförsäljning och tydliga affärsmål för framgång. 
Utveckla ett positivt och entreprenöriellt mindset för att bli den bästa företagaren du kan. Visste du att det oftast är Du själv och Ditt mindset som står i vägen för att kunna driva ditt företag framåt som du önskar? Det ska vi ändra på. 
Efter kursens slut så har du fått mer kött på benen samt det självförtroendet du behöver för att göra din Spraytan verksamhet mer lönsam.
---------------------------------
BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER.
NU TILL ETT EARLY BIRD PRIS. ANMÄLAN STÄNGS 10/2.
--------------------------------

 

HJÄRNAN BAKOM KURSEN

spraytan expert sverige

 Alexandra har jobbat med Spraytan sedan 2019 och kan efter flera år titulera sig som Spraytan Expert samt expert inom färglära.

Detta då jag har valt att nischa mig inom just ett område för att bli absolut bäst. Många kunder kommer till mig från andra ställen och uttrycker en nervositet på grund av dåliga upplevelser tidigare. Många erbjuder flera olika behandlingar, och då kan dom inte vara bäst på allt. För att få till en riktigt bra Spraytan krävs de engagemang och goda kunskaper, som många tyvärr saknar idag då dom gör spraytan vid sidan om och inte som huvudsyssla.

Hos mig så betalar kunder mellan 500-800 kronor för enbart en Spraytan. Det kan och bör dina kunder också göra. Varför ska du envisas med att ta 300 kronor för en Spraytan, samma pris som för 10 år sedan när du kan ta precis lika mycket som jag gör? 

Jag brinner verkligen för att förändra Spraytan branschen i Sverige, en tan i taget och vill ha med dig på resan.

 

KURSENS UPPLÄGG 


I denna onlinekurs på 5 veckor kommer vi varje måndag att prata om olika väsentliga teman varje vecka. Kursen är online och sker live via WebinarJam där Ni kommer kunna interagera och ställa frågor längs webinarets gång.

Vecka 1
Grundstenarna för ett Blomstrande Företag
Vecka 2
Mindset-mästring för Spraytan entreprenörer
Vecka 3
Strategisk Prissättning och merförsäljning. Hur tar jag mer betalt?
Vecka 4
Konsten av klientkonsultation. Marknadsföringsmagi: Attrahera och behåll kunder.
Vecka 5
 Bygg varumärke och online-närvaro. Avslutning!

Begränsat antal platser. Anmälan är enbart öppen till Måndag 10/2 sedan stängs anmälan. 
KURSSTART:
Måndag 19/2 18.00
KURSSLUT: Måndag 18/3 18.00 

  • INTRESSEANMÄLAN GLOW & GROW

    Är du intresserad av att veta mer kring kursen? Fyll i din email nedan så kontaktar vi dig. Notera att denna kurs enbart är för Dig som redan innehar en grundutbildning i Spraytan.

    NU TILL ETT EARLY BIRD PRIS - ANMÄLAN STÄNGS 5/2 - BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

INTRESSEANMÄLAN GLOW & GROW